Tilbud

Tilbud til offentlige institutioner

K. Thomsen Udbudsrådgivning bistår offentlige institutioner i alle aspekter af udarbejdelse af udbud.
I nogle tilfælde betyder det rådgivning og sparring på sidelinjen, i andre at K. Thomsen Udbudsrådgivning står for hele udbuddet fra behovsafklaring og markedsdialog og udarbejdelse af udbudsmateriale, til evaluering af indkomne tilbud og meddelelsesskrivelser.

Prisen varierer alt efter jeres ønsker, men I får altid et forpligtende tilbud inden vi går i gang, så I ved hvad I har at forholde jer til.

Tilbud

Tilbud til virksomheder

K. Thomsen Udbudsrådgivning strikker rådgivning sammen efter jeres behov. I de fleste tilfælde betyder det, at prisen kommer til at afhænge af udbuddets kompleksitet og den grad af rådgivning I ønsker. Nogle ønsker at have en vidensperson på sidelinjen man kan ringe til mens man selv udarbejder et tilbud, andre ønsker at lægge hele skriveprocessen fra sig.

Og prisen varierer selvfølgelig derefter. Men I får altid et forpligtende tilbud inden vi går gang, så I ved hvad I har at forholde jer til.

Lad mig hjælpe dig i mål

Lad mig sikre at at jeres materiale står skarpt og overholder lovgivning og krav, så I kan koncentrere jer om jeres kerneopgave.