Rådgivning til virksomheder

Rådgivning til virksomheder kan foregå på mange forskellige planer

Forskellige rådgivningsformer kan blandt andet se ud som i eksemplerne nedenfor, men vil som regel blive skræddersyet til den enkelte opgave.

  • Tilbudsskrivning – Ved tilbudsskrivning sørger jeg for alt omkring processen. Det eneste I skal gøre er at stå til rådighed med jeres viden omkring jeres produkt eller ydelse.
  • Kvalitetssikring – I de tilfælde hvor I selv skriver jeres tilbud, kan det give ro i sindet at få en udbudskonsulent til at kvalitetssikre det inden I sender det afsted. Så undgår I ærgerlige afvisningerne af fordelagtige tilbud.
  • Begrebsafklaringer – Måske er I i gang med at skrive jeres tilbud, men er usikre omkring visse begreber eller vendinger i udbudsmaterialet. Det kan også være at I er i tvivl om hvordan I bedst skal beskrive jeres produkt eller ydelse. Her kan jeg hjælpe jer, så jeres tilbud står knivskarpt når det sendes afsted til ordregiver.

Lad mig hjælpe dig i mål

Lad mig sikre at at jeres materiale står skarpt og overholder lovgivning og krav, så I kan koncentrere jer om jeres kerneopgave.